Waarde belangstellenden, amicae.

Leest van het aloude en meest illustere dispuut van S.C.R.E.D., T.A.E.N.I.A., en de gelegenheden die zij u biedt haar te leren kennen. Zo de maan het warme zonlicht ten dele weerkaatst en de duisternis der nacht op afstand houdt, zo straalt het Licht Moederdiers dankzij het Aloude ten dele door SSR. Zij houdt de Waakvlammen der Traditie en Amicitia op de societeit in leven, en hoe dichter u ons nadert, hoe vuriger deze Vlammen branden. Wij bieden aan dit Vuur met u te delen, middels onze Open Informele Bijeenkomsten doch voornamelijk middels onze Open Vergadering, opdat u een Lantaarn bij zich kunt dragen in duistere tijden. U kunt deze metaforische lantaarn aansteken door een mail te sturen naar bestuur@taenia.org, en aanwakkeren op de dinsdagborrels of op onze Open Activiteiten. We verzoeken u zich niet voor meer dan drie van onze Open Activiteiten tegelijk in te schrijven. Ondanks dat T.A.E.N.I.A. een herendispuut is zijn ook dames bij de OA’s, met uitzondering van de Semi-open vergadering, welkom.

Spelletjes IB (do 21 okt, 19:30)

T.A.E.N.I.A. is nooit vies geweest van een spelletje op zijn tijd. Om dit enthousiasme te kunnen delen met jullie novieten organiseert het Aloude een spelletjesavond. Er zal een verscheidenheid van bord- en kaartspellen aanwezig zijn, waar een ieder zich mee kan vermaken. Schroom vooral niet om zelf iets mee te nemen. U bent welkom vanaf 19:30 in Café de Keyzer.

Bierproeverij IB (vr 12 nov, 20:00)

Vriend van het Aloude en bierkenner Jack van der Plas organiseert voor ons een bierproeverij. Van voorgaande jaren kan ik u mededelen dat de selectie nog nooit heeft teleurgesteld en we kijken er dit jaar ook weer erg naar uit. Na aanmelding bent u meer dan welkom om 20:00 klokke te Flanorpad 7c.

Open vergadering (za 13 nov, 14:00)

De belangrijkste bijeenkomst der T.A.E.N.I.A.ni is de maandelijkse vergaderingen. Hier wordt al sinds 1923 heftig gedisputeerd over de belangrijke en minder belangrijke zaken van het leven. Normaal gesproken is deze vergadering besloten, maar eens per jaar opent T.A.E.N.I.A. haar deuren voor mensen buiten het dispuut zodat ook zij zich voor één avond amice kunnen wanen. De vergadering zal aanvangen om 14:00 klokke in Café de Keyzer.

Nieuwbakken IB (wo 17 nov, avond)

Gaan we op kroegentocht? Poolen? Een casinoavond houden? Allemaal mogelijk, het lot van deze activiteit ligt volledig in handen van onze jongste lichting. In elk geval kan ik u nu al verklappen dat u er zeker bij moet zijn!

Semi-open vergadering (do 25 nov, 20:00)

Deze verder besloten vergadering is tot aan de pauze open. Na de pauze zullen degenen die zijn gebleven toetreden tot het amiculaat, uw opleiding tot het worden van een ware amice T.A.E.N.I.A.e. Het bijwonen van deze vergadering is een nodige en voldoende voorwaarde om tot het Aloude toe te treden. De vergadering vangt aan om 20:00 klokke op de zolderbar.